Google Adwords

Google AdWords adverteren op Google is verreweg de meest effectieve manier van online adverteren. Eén van jijenick’s partners is gespecialiseerd in zoekmachine adverteren via Google Adwords en gekwalificeerd als AdWords Qualified Company. Adverteren op Google door middel van Google Adwords zorgt voor meer nieuwe klanten en meer geïnteresseerden op jouw website!

Adverteren op Google

Adverteren op Google kan vrijwel direct en levert u razendsnel resultaat op. Adverteren gebeurt door middel van tonen van trefwoordgerichte tekstadvertenties boven of rechts van de zoekresultaten. Op deze manier kunt u uw doelgroep op een uiterst effectieve wijze bereiken. De resultaten van uw campagne zijn goed meetbaar en worden maandelijks aan ‘jij’ gerapporteerd.

Regionaal adverteren

Met Google Adwords kunt nationaal, regionaal en zelfs lokaal adverteren. Adverteerders kunnen aangeven in welke regio de advertenties worden vertoond.

MKB en Google

Jij hebt werk gemaakt van jouw website, maar hoe vinden (nieuwe) klanten uw website? Veel bedrijven in het MKB-segment hebben een mooie website laten ontwerpen, maar zijn zeer slecht vindbaar. jijenick® zorgt voor een maximale toename van het verkeer naar jouw website. En dat alleen door mensen die op zoek zijn naar uw produkt-en of dienst!

Zorgvuldig en efficiënt beheer

Wanneer u uw advertentiecampagne door jijenick® laat verzorgen, heeft u de zekerheid dat uw budget op een uiterst zorgvuldige en efficiënte manier wordt beheerd. U komt nooit voor onaangename verassingen te staan! Onze partner is geaccrediteerd door Google als Google AdWords Qualified Company.