Google AdWords specialisten voor het MKB!

AdWords bij jijenick

Google Adwords specialist voor bedrijven, die op een heldere manier nieuwe klanten willen genereren en een betere vindbaarheid op het internet willen creëren. Eerlijkheid door middel van onze transparante werkwijze en duidelijke afspraken staan bij ons hoog in het vaandel!

Google Adwords adverteren via jijenick®

Door middel van een intensieve samenwerking met de specialist in Nederland in zoekmachinemarketing via Google en gecertificeerd door Google als Adwords Qualified Company. Tegenwoordig worden in Nederland ruim 95% van alle zoekopdrachten op het internet, uitgevoerd met Google. Daarmee is Google verreweg de grootste zoekmachine van Nederland.

jijenick® biedt jij een tweetal diensten aan: zoekmachine-adverteren door middel van Google AdWords en zoekmachine optimalisatie. Welke methode de meest effectieve zoekmachinemarketingstrategie is, is afhankelijk van jouw organisatie en marketingdoelstellingen.

jijenick® helpt uw bedrijf met het creëren van een betere vindbaarheid op het internet, om zo meer verkeer = klanten naar uw website te genereren. Juist op het moment dat mensen op zoek zijn naar uw produkt of dienst! Adverteren met Google AdWords via jijenick® biedt u de volgende voordelen:

1. Duidelijke afsprakenAdwords Qualified Company
2. Vast bedrag per maand all-in
3. Adverteren voor ieder budget
4. Maandelijkse rendementsrapporten
5. Heldere en flexibele werkwijze

Kortom: Jij hebt werk gemaakt van jouw website en wilt meer bezoekers genereren. Met Google Adwords bereik jij gericht nieuwe klanten, precies op het moment dat deze op zoek zijn naar jouw producten of diensten! Dus vind nieuwe klanten en trek meer geïnteresseerden naar uw site met behulp van de Google Advertising Professionals.